Back to Question Center
0

Eskimo Kisses and Valentine Wishes Playdate Party

1 answers:
Hoe uniek en schattig is dit ESKIMO KISSES & amp;. VALENTINE WENST DE PARTIJ VAN VALENTINE , ingediend door Christy Bergerson van Itsy Belle !. Alle kleine details zijn gewoon lieverd!. Zoveel leuke valentijnsfeestideeën!
Christy zei dit over het plannen van het feest- â € œ Voor mij is er niets zoeter dan een eskimo. kus gedeeld met mijn kleine meid. Haar kleine neus smeekt gewoon om hen - computer support san jose. Het is dit eenvoudige gebaar van liefde dat dit jaar de speeldatum van onze Valentijnsdag heeft geïnspireerd. We nodigden een paar van haar kleine vrienden en hun moeders uit om de zoetheid met ons te vieren.

Een doek dat ik in een zachte ombre bloosde, was het decor voor onze desserttafel.
â € œEskimo kussenâ € ??. (Hershey Kisses), â € œEskimo Piesâ € ??. (IJs broodjes) en â € œsneeuwballenâ € ??. (met kokosnoten bedekte marshmallows), Eskimo-koekjes en iglo-cakepops waren klaar voor de kleine genodigden om van te genieten. Het middelpunt, een iglo-taart op een met de hand gemaakt caketribune, spuiten geschilderd metaalgoud, deed ons feestthema tot leven komen.

Ik heb de kleine Eskimo-illustratie voor onze printables gemodelleerd naar een van mijn favoriete winterfoto's van mijn dochter, die allemaal in haar winterjas was gebundeld met alleen haar zoete gezicht dat uitsteekt. Zo gezellig en schattig!. Met tinten van blush, goud en aqua kwam het allemaal samen om een ​​zachte, girly feestomgeving te creëren.

Als zachte pluizige sneeuwballen sieren tulle Pom-toppers een aantal van onze gasttraktaties en pom-wands verdubbeld als centerpieces voor de eettafel. De meisjes speelden graag met hun â € ~snowball-toverstokkenâ € ™.

Onze kleine Valentijnsdag werden elk naar huis gestuurd met Valentine-tassen vol chocolade â € œEskimo Kissesâ € ??. en grote glimlachen. â € ??

Styling & amp;. snoepjes: Itsy Belle
Printables: Itsy Belle's Shop
Tulle Pom. Toppers & amp;. Toverstaf: Titi's Tutus
Fotografie: A Moment Remembered Photography & amp;. Hollie Renner Photography
Items binnen deze partij zijn beschikbaar in Karaâ € ™ s Party Ideas Shop :( 5)
(63. ) Gestreepte papieren rietjes
Melkflessen
Apothekerspotten
Lint (5. )
Cellofaanzakjes wissen
Lollipopsticks
. ) Â
.
    (. 124)
April 26, 2018