Back to Question Center
0

Neon Roller Skate thema 11e verjaardagspartij

1 answers:
Deze NEON ROLLER SKATE ELVENTH BIRTHDAY PARTY werd ingediend door Abigail Barnes van Paper and Cake . Dit feest ziet eruit alsof het zo leuk was!
Hier zijn enkele van mijn favoriete onderdelen van dit neon rolschaatsfeestje:
De rolschaatsvormige Rice Krispie-traktaties (. 4)
De neon schoenveter partij gunsten
De brownie cake springt
en MEER!

Party Printables en Styling- Papier & amp; - computer repair san francisco california. Taart

Fotografie- Missy Marie Photography

Glitterstix - Nagerechten & amp;. Designs

Plaats - Skate Depot in Cerritos, CA

Artikelen bij deze partij zijn beschikbaar in Karaâ € ™ s Party Ideas Shop :( 26) (31. )

Popcorn-boxen

Push-up popcontainers

Cellofaanzakken verwijderen .

Washi Tape

Gestreepte papierstro

Tincontainers (. 3)

. (103. ) (. 3) Â Â Â Â (3. )

Dit zei Abigail over het plannen van het feest â € "â € œVoor de elfde verjaardag van mijn dochter hebben we het feest naar de plaatselijke Roller Rink gebracht. Mijn dochter draagt ​​deze plastic neon groene bril ongeveer overal waar we gaan, dus ze heeft duidelijk iets met neon.

Dit is de eerste keer dat ik verjaardagen van mijn kind op een locatie heb gehad, en hoewel het gewoon een beetje lastig was om de set-up in te stellen, kan het worden gedaan, en het is. ZE de moeite waard! Â We wisten dat we zouden werken met tafels in picknickstijl, dus we besloten om drie, afzonderlijke, volledig functionele tabellen te maken.

Food Table:
Omdat het feest om 10.00 uur was, wilden we deze kinderen wat brandstof geven om de dag weg te skaten. We maakten neon-popcorndozen, vulden ze met ontbijtgranen en voegden een schattige kleine stickerronde toe om het allemaal samen te binden. Fruitspiesjes en mini-muffins waren de grootste hit van de dagâ € | tot aan het dessert. We boden ook yoghurtparfaits aan in schattige kleine containers met een washi-tape-versiering. We gingen met mini-verjaardagswimpelbanners voor de tafels om het decor gecentraliseerd te houden.

Desserttafel:

Natuurlijk is deze tafel altijd het populairst bij elk feest!. We zijn vooral enthousiast over onze handgemaakte Pushcake-stand .. dit was een enorme hit en dus gemakkelijk te maken!. Zelfgemaakte browniepops vlogen van de tray (we denken dat het komt door de super leuke glitterstix). Roller skate rijst rijst krispie traktaties met neon sprinkles was gemakkelijk een van mijn favoriete dingen. Voor feestartikelen hebben we de kinderen naar huis gestuurd met neonveters en dozen met neonzure gummywormen. yummmm!. Elke tafel was besprenkeld met handgemaakte neon confetti en het maakte echt de hele look van het feest compleet.

Drinktafel:

We boden sinaasappelsap, water en Starbucks flessen koffie aan voor de ouders om ervan te genieten. Neon washi tape op de rietjes verdubbeld als vlaggen en een plek voor iedereen om hun naam op te schrijven.

Eerlijk gezegd was het beste deel van dit feest dat iedereen een knaller op de ijsbaan had. Iets met het slaan van een paar rolschaatsen brengt het kind naar voren in iedereen, inclusief ikzelf. Het was zo geweldig!. Ik raad je aan om je volgende feestje naar de ijsbaan te brengen en het een scheutje neon te geven! Â

Items gebruikt in deze partij beschikbaar in Karaâ € ™ s Party Ideas Shop :( 26. )

Popcorn-boxen

Push-up popcontainers

Cellofaan zakken leegmaken.

Washi-tape

Gestreepte papierstro's

. Tincontainers

April 26, 2018