Back to Question Center
0

Kleine eendjes 1e verjaardagspartij

1 answers:

Deze aanbiddelijke KLEINE EENDENFEEST EERSTE VERJAARDAGSFEEST is door Catherine Young van Bumpkin . Â Zoveel leuke ideeën hier. Dit thema zou ook perfect zijn voor een baby shower!

Enkele van mijn favoriete ideeën en elementen voor kleine eendjes op deze 1e verjaardag zijn:

 • De glazen potten gewikkeld - alte mã¶bel entsorgen. met papierrand
 • De wimpelbannercaketopper
 • Het eendje met vingerafdrukballonnen gebruikt voor het â € ~guestbookâ € ™ (. 19)
 • en MEER!

Fotograaf: Catherine Young van Bumpkin & amp;. Klant

Drukwerk, Ontwerp, Concept en Styling: Bumpkin

Dessertbuffet - Ontworpen, vormgegeven en gemaakt: Bumpkin & amp;. Klant

Eendjes Haarclips: Â Keizerinbaretten

Gestreepte rietjes: Â Â Kates-feestwinkel

(. 17) Polkadotplaten & amp;. Cups: Wally's Party Supply

Schoenen: Little Posh Bebe

Pluche eend: Verkrijgbaar bij Indigo Baby. Speelgoed

Items gebruikt in dit eendje feest beschikbaar in Kara's Party Ideas Shop :
 • Gestreepte papieren rietjes .
 • Cupcake Liners
 • Paper Fringe
 • Ribbon
 • . Pinatas

 Â

(103. ) (. 3) .

Dit zei Catherine over het plannen van de. party â € œLittle Ducklingâ € ™ Party was oorspronkelijk ontworpen als een verzoek op maat van een aardige klant in Amerika. Ze wilde een eendje als thema hebben voor het 1e verjaardagfeest van haar dochter met een vintage gevoel. Zoals met al mijn Bumpkin-feestontwerpen, illustreerde ik met de hand een scène in een verhalenboekstijl met een heel pluizig eendje dat in haar lelie dobberde op de feestvijver, compleet met geschenk en gors!. Als een groot voorstander van mijn bedrijf was ze erop gebrand dat dit thema ook geschikt zou zijn voor mijn winkel, dus werden beide roze en blauwe versies gemaakt, waardoor het charmant is voor babyborrels en verjaardagen voor kleine meisjes en jongens.

Om deze nieuwe reeks te lanceren, heb ik een tuinfeest gemaakt met behulp van het antieke meubilair en vintage speelgoed van mijn oma. De Desert Table kreeg een grillig tintje met een eendenfamilie die over de Victoria Sponge Cake waggelde. Voedingstekens van eendje in een boot, minibusje & amp;. polka dot Straw Flags zweefde in de wind!. De kleuren geel, roze en wit werden geaccentueerd met met de hand geplukte bloemen uit mijn tuin, genesteld in vintage porseleinen kannen. Huisgemaakte vanille cupcakes met kleine vrolijke aardbeien op de glazuur en eendje & amp;. monogram wikkels toegevoegd een leuke plons van kleur.
Toen deze familie eenden over de vijver naar Amerika zweefde, had mijn kleine 1-jarige klant een heel gelukkige verjaardagspartij. Compleet met schattige hand geborduurde jurk met een Lily-rand (gestikt door haar moeder uit mijn bijpassende Bumpkin borduurpatroon), eendjes schoenen en haar accessoire!. Leliebloem Pinata, vingerverven, feesthoeden, heerlijke eendjes koekjes en cake hielden ze allemaal bezig. Dank u geschenken van zachte eendjes genesteld in Lily Flowers waren zeker toe te voegen aan de gelukkige herinneringen aan deze speciale dag. â €?

Items in deze partij zijn beschikbaar in Karaâ € s Party Ideas Shop :

 • Gestreepte papierstro's

  (. 7) Cupcake-liners

  Papierrand

  Lint

  Pinata's .

 • April 25, 2018