Back to Question Center
0

Hello Kitty 5th Birthday Tea Party

1 answers:
Deze kostbare HELLO KITTY VIJFDE VERJAARDAGSCENTRUM is ingezonden door Danielle McCann van Danielle McCann Photography .
Dit feest is zo schattig met zoveel fantastische ideeën!. Ik hou van alle verschillende patronen en tinten van roze.
Een aantal van mijn favoriete elementen in dit Hello Kitty-feest zijn:
De achtergrond met lintslinger
De Hello Kitty-taarttopper
. ) De eenvoudige en lieve Hello Kitty gelaatszakken
en MEER!

Artikelen gebruikt in deze party zijn beschikbaar in Karaâ € ™ s Party Ideas Shop :( 30) ( - planos de muebles multifuncionales. 31) Hello Kitty Feestartikelen
Cupcake Liners

Gestreepte papieren rietjes

Papieren zakken (. 3)

Ribbon

Hello Kitty Cake Topper & amp;. Cupcake Toppers- Mama Fresh
Taart met monturen - Brandi VanDyke (lokaal)
Fotografie - Â Danielle McCann Photography

(. 60) . Â Â Â Â Â . (108. )

Dit is wat Danielle zei over het plannen van het feest â € "â € œIk ben absoluut geen partijplanner;. echter, wanneer de verjaardag van mijn dochter elk jaar rondrent, wil ik onvermijdelijk iets bij elkaar trekken. Ik hou van knutselen en heb er nooit de tijd voor, dus haar verjaardag geeft me een goed excuus om het minstens één keer per jaar te doen!

Voor het feest wilde ik graag spelen op de favoriet van mijn dochter. kleur (natuurlijk PINK!). We gebruikten alle roze tinten met tonnen patronen. Het dressoir dat werd gebruikt voor de desserttafel en het kleed eronder komen uit de slaapkamer van mijn dochter. Ze hielp me met het maken van het lintgordijn (van ongeveer 100 meter lint!) En de vazen ​​bedekt met lint. Lauren, of Capes & amp;. Kronen kwamen op een dag langs om me te helpen met het spuiten van verf 4 stoelen, 10 trays en 10 frames met elke roze tint die ik kon vinden. Ik heb dit echt niet allemaal samen kunnen trekken zonder de hulp!

Alle decoraties waren DIY - de printables, de ingelijste â € œ5â €, alle lijsten, stoelen, plattegronden, vazen. , enz. Ik had het geluk dat ik de papieren rietjes en cupcake-cups lokaal vond en ze gingen perfect samen met het thema! â €?

Items in deze party beschikbaar in Karaâ € ™ s Party Ideas. Winkelen :( 30) Hello Kitty Feestartikelen
Cupcake Liners

Gestreepte papierstro's .

Papieren zakken

Ribbon

Hello Kitty Cake Topper & amp;. Cupcake Toppers- Mama Fresh

Taart met monturen - Brandi VanDyke (lokaal)

Fotografie - Â Danielle McCann Photography

April 25, 2018