Back to Question Center
0

Braziliaanse carnavalsfeest

1 answers:
Deze levendige BRAZILIAANSE CARNAVALPARTIJ is ingediend door Cris Mcgrath van Crissy's Crafts (. 5). Ik ben dol op de combinatie van het pauwmotief met de Carnival-maskers en -kralen!
Enkele van mijn andere favoriete dingen over dit Braziliaanse Carnavalsfeest zijn:
Het maskervormige koekje. pops
De pauwpatroonstof
De pauwcake knalt
De enorme verspreiding van authentieke Braziliaanse desserts en hapjes

en MEER!

(25. ) Styling en fotografie- Crissy's Crafts
Printables- Bird's Party

Peacok cake pops- Evie & amp;. Mallow Cake Pop & amp; - free logo online generator. Party Shoppe

Pauwmaskers- Oriental Trading

Artikelen in deze partij beschikbaar in Karaâ € ™ s Party Ideas Shop :( 30)

(. 25) Honingraat weefselballen

Cupcake liners

Gumballs

. Apothekerspotjes

Chinese Take Out-gunstdozen

Lollipop / Treat-stokken

Gestreepte papieren zakken.

(88. ) (. 105) Â (121. ) (. 138)

Dit is wat Cris zei over. het feest plannen â € "â € œZelfs woon ik mijlenver weg van mijn geboorteland Brazilië, we hebben Carnaval afgelopen weekend gevierd met veel confetti, samba, caipirinha, barbecue en Braziliaanse snoepjes.

My friend Bird from Bird's Party ontwierp de prachtige printables met de Braziliaanse kleuren (blauw, groen en geel) met pauwmotieven. Om bij het printbare ontwerp te blijven, was de zoete tafel versierd met veel pauwenveren, pauwmaskers, pauwdecor en bijpassend tafelkleed. De desserts bevatten alles van Braziliaanse zoetigheden zoals de brigadeiro (soort bonbon van chocolade), docinho de coco (bonbon van kokosnoot), mini-quindim (kokos-vla), pauwcake-pops door de zeer getalenteerde Samantha van Evie & amp;. Mallow Cake Pop & amp;. Party Shoppe , cupcakes, chocolademaskers en wat zoet snoep.

Wat betreft voorgerechten, we hebben genoten van een kaasplankje, bruschetta, salsa / dip en mozzarella-basilicum, tomatenbeten om er maar een paar te noemen. Mijn man had de leiding over de grill en we hadden een aantal heerlijke biefstuk en kip kabobs, worst en kippenvleugels.
Onze gasten ontvingen bij aankomst maskers en een kitfolia (feestpakket) met enkele poppers, streamers en maskertatoeages. Omdat dit ook een kindvriendelijk feest was, heb ik een â € œMake your own Maskâ € opgezet. Craft Station.
Onze niet-Braziliaanse vrienden waren in staat om iets meer te weten te komen over mijn cultuur terwijl ze plezier hadden! Â €?

Items in deze party beschikbaar in Karaâ € ™ s Party Ideas Shop (5. ) :( 30)

Honingraat weefsel ballen

Cupcake liners

Gumballs .

Apothekerspotten

Chinese Take-out-gunstdozen

Lollipop / treatsticks .

Gestreepte papieren zakken

April 25, 2018