Back to Question Center
0

Orange Cat + Kitty 4-jarige verjaardagsfeestje

1 answers:
Deze ORANJE CAT + KITTY THEMED VIERDE VERJAARDAGSFEEST is ingediend door Michelle Sterling van avery en. Augustinus .

Ik vind dit feest zo schattig!. Ik hou van de schattige oranje katten waar het om draait en de moderne uitstraling. Er zijn zoveel aanbiddelijke feestideeën hier!

Sommige van mijn favoriete dingen over het feest zijn:

De Cheerios, gummy Lifesaver en ribbon necklace craft

The patterned party. hoeden gedragen door de oranje katten

De oranje papieren polkadelslinger

en MORE!

Artikelen gebruikt in deze party zijn ook beschikbaar in Karaâ € ™ s - bar height glass table. Feestideeën Winkel :


Ballonnen

Lollipop / Treat Sticks
(14. )

Lint

Decoratieve papiersnippers

Cupcake-liners

(. 56) Papieren Chevron-zakjes

. (88. ) Â Â Â

Dit is wat Michelle zei over het plannen van het feest â € "â € œAveryâ € ™ s 4e verjaardag was zo. leuk om te plannen!. Het was gecentreerd rond een ronde oranje gevulde kat van IKEA die in ons huishouden bekend staat als â € ~catballâ € ™. Avery heeft catwalks gehad sinds ze er een was waar ze mee speelt, slaapt, enz. Kortom, ze zijn haar favoriete wezens onder haar hele menagerie van knuffelbeesten. De feestkleuren waren meestal sinaasappels met verschillende tinten blauw die hier en daar werden gebruikt. Op het menu stonden mini-vanille-cupcakes van Susiecakes, mini-donuts van een donuts uit een lokale winkel genaamd Fill in the Hole Donuts en lollies gemaakt met ketel-gekookte jellies van Trader Joe's (deze waren een duidelijke winnaar bij Averyâ € ™ s. 2e verjaardagsfeest).

De oranje cirkelslinger is van een van onze favoriete kinderwinkels, Land of Nod. Het is gemaakt van vilt en kan zeker keer op keer worden gebruikt. Averyâ € ™ s geliefde catballs dragen feestmutsen gemaakt met Paper Source prints met behulp van een gemakkelijk sjabloon dankzij Lavender's Blue. Avery heeft ook een grote voorliefde voor ballonnen, dus bestelde ik een ronde oranje citrusballon van 36â € ³ bij Shop Sweet Lulu en liet deze oplaaien in onze plaatselijke feeststad. We hadden een station voor het maken van snoepketens met gummy Lifesavers en Cheerios, geïnspireerd op een idee in het boek â € œ Candy Making for Kids â € œ.

Last but not least werden kleine pom poms weggestopt in klein oranje kleine chevronzakjes, gemaakt door Whisker Graphics en gekocht bij Shop Sweet Lulu. Avery houdt echt van pom poms en kleine dingen die ze op dit moment kan verzamelen en meenemen. Het was een prachtige viering die een belangrijke verjaardag markeerde. Gefeliciteerd met je verjaardag, Avery! Â

Artikelen die in deze party zijn gebruikt zijn beschikbaar Karaâ € ™ s Party Ideas Shop :


(13. ) Ballonnen

Lollipop / treatsticks

Lint

(. 47) Decoratieve papiersnippers

Cupcake-voeringen

Chevron-papieren zakken

April 25, 2018