Back to Question Center
0

Romantisch wit huwelijk

1 answers:

Romantic White Wedding

Maak je klaar om te zwijmelen en zwaaien omdat deze Romantische Witte Bruiloft jouw dag zal maken!.

Styled by Marilia Nunez of Lights on Kent , uit Brooklyn, New York, Verenigde Staten;. dit verbluffende evenement zit boordevol details waar je gek op zult worden!

Sommige van deze bevatten:

  • Prachtig lichtroze - kanger topbox nano review. bloemen
  • Wit linnen
  • Hoge glazen middenstukken + vazen ​​
  • Spookstoelen (. 24)
  • Hangende kristallen kroonluchters
  • Gespiegelde tafels
  • En meer!
(. 50) Romantische witte bruiloft

Romantic White Wedding

Romantic White Wedding

Romantic White Wedding

Romantic White Wedding

Romantic White Wedding

Romantic White Wedding .

Romantic White Wedding

Romantic White Wedding

Romantic White Wedding

Romantic White Wedding

Romantic White Wedding

Romantic White Wedding

Romantic White Wedding (0. ) Romantic White Wedding

Romantic White Wedding

Romantic White Wedding

Romantic White Wedding

Romantic White Wedding

Romantic White Wedding

Romantic White Wedding

Romantic White Wedding

(. 99)

Details romantische witte bruiloft:

Dit is wat Marilia deelde over het feest- "Dit is absoluut de meest speciale gebeurtenis voor mij om te plannen. Het was het huwelijk van mijn broer en zijn vrouw!

Mijn broer en zijn vrouw hadden een lange-afstandsrelatie. En lang bedoel ik, ze woonde in Europa (België) en hij in New York. Ze dateerden ongeveer 3 jaar en besloten uiteindelijk om de deal af te sluiten.

We wisten dat we veel gasten tegemoet zouden komen. Mijn broer, een multi-business investeerder en zijn vrouw, een internationale DJ, hebben in hun tijd veel mensen ontmoet. We hadden veel mensen uit Europa, maar ook veel lokale New Yorkers. Dus moesten we de lijst opsplitsen in twee evenementen!. Dus nu, ik ben van plan, twee bruiloften, de ene dag achter de andere vallen!. Yikes !!. "Hoe ga ik dit eruit trekken en wat gaat dit kosten?". Was het enige dat ik mezelf kon blijven vragen.

Getting the Party Started!

We hadden onze eerste 240 gasten aanwezig bij de ceremonie en de receptie op Jericho Terrace in Jericho, New York. Het was perfect. De omgeving, het personeel, alles. We hadden een geweldige Urban Violinist die de perfecte afspeellijst speelde tijdens de receptie en het cocktailuurtje, hij liet onze gasten opstaan ​​om het feest al heel vroeg te laten beginnen!. We hadden sigarenrollers, handrollen-sigaren voor alle gasten en een henna-dame die alle gasten een voorproefje gaf van de moslimtraditie. Onze visie kwam echt tot leven!

Lounge Chic

Trouwdag 2 vond plaats op onze locatie: Lights on Kent in Brooklyn, New York. Ik besloot om dezelfde bloemen en de meeste decor opnieuw te gebruiken, maar gaf het een beetje een draai. Ik moet zeggen dat ik onze plek nog nooit zo aangekleed heb gezien!. Omdat ik wist dat de gasten bij dit evenement meer vrienden hadden die graag feesten, besloot ik om onze grotere kamer met meubels in te richten om het een lounge gevoel te geven, en de kleinere kamer was opgezet voor 90 gasten voor een leuk en intiem diner. Alles was perfect. De verlichting, de stroom tussen de kamers .. ik ben zo blij met hoe de gebeurtenissen bleken te zijn. Ik zou dit niet hebben kunnen doen zonder de hulp van al onze leveranciers die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt, werken in de late nachten om te plannen en vervolgens uit te voeren. "

Leveranciers:
Locaties: Lichten op Kent & amp;. Jericho Terrace
Evenementenstijl: My Party Pixies
Fotografie: Melissa Batista Photography
Bloemisten: NYC Flower Project
Instelling dag: verfraaien door Evelisa
Meubilair: evenementen Evolutieevenement
Afdrukken. Banen: Twinsprint

Mis niet de mooie details in deze Winter Barn Wedding en deze Outdoor Wedding Party

Love Kara's Party Ideas?. Blijf op de hoogte van de nieuwste feestideeën, GRATIS printables voor feesten, tutorials, recepten en meer door Kara's Party Ideas op Pinterest te volgen!

Follow Kara's Party Ideas on Pinterest! Tutorials, recipes, tips, ideas and more!

(. 135) Romantic White Wedding

April 16, 2018