Back to Question Center
0

'Girl on a Swing' verjaardagsfeestje

1 answers:
Deze aanbiddelijke 'GIRL OP EEN SWING'-VERJAARDAGSPARTIJ is ingezonden door (. 12) Karen Ayars uit Brazilië. WAT een slim en uniek thema!. Lieveling. Laat me denken aan mijn jeugd en hoeveel ik graag schommelde op de schommels in het park bij mij thuis!

- national appraisal company. Karen zei - "Ik ging naar Brazilië, mijn geboorteplaats, en ik vierde mijn kleine meisjes 3e verjaardag (opnieuw) met mijn familie daar. Ik wilde iets ZEER eenvoudig doen. (Ik wilde niet veel uitgeven, aangezien ze 3 maanden geleden nog een 3e verjaardagsfeest had). Dus koos ik een klassiek thema dat ik nog nooit eerder heb gezien, maar eenvoudig genoeg dat mijn geest niet gek zou worden van ideeën en me vervolgens het budget zou laten overschrijden.

Ik concentreerde me net op de hoofdtafel, de kindertafel en de "gunsten" -hoek ". De achtergrond voor de hoofdtafel was het uitnodigingsontwerp gemaakt in hout, en het was perfect afgestemd !!!. Op de tafel gebruikte ik gewoon heel eenvoudige bloemen in manden. In een daarvan legde ik karamelpopcorn op stokjes, op de kleinere had ik kleine "zonnebloemen" gemaakt van chocoladebonbons met M & amp; M's eromheen. (Ze waren gewoon heerlijk !!!) Ik had ook een versie van karamel-appels gemaakt, maar in plaats van karamel werd fondant gebruikt en het effect was prachtig en de smaak is nog beter !!!. Ik heb ook de oh zo beroemde cupcakes in een pot gebruikt, en ook bonbons op de kleinere taartkraampjes. Bij de hoofdtafel was er een kleine melker waarin ik een grotere versie van bitterkoekjes op gestreepte rietjes zette.

Voor gunsten gaf ik een mand vol met al het lekkers van het feest (cupcakes met het meisje op de schommel getrokken onthem. , koekjes op een stok, push-ups de fondantappels, cakepops en brigadeiro (een specialiteit uit Brazilië) in een tube, samen met een houten puzzel, met een tag dat zei: "me leva pra casa", wat betekent: 'neem me mee. home '. "

Leveranciers en Credits-
Party Styling:. Karen Ayars
Fotografie: Rbk Fotografia
Printables: Janette Chiu (. 3)
Popcorn op een stok en brigadeirotube: Spaco Arts
Fondantappelen, cupcakes, bonbon zonnebloemen en cake. POP: GabiDanuze
(4. )
(. 4)
.
(144. )
(. 4)
.
(83. )
April 16, 2018